Μάϊος 13 2013
Κατηγορία:
Intrenet marketing
Social networks
Σχόλια: Comments Off

ICEEfest συνέδριο digital marketing

digital marketing

Συνέδριο digital marketing ICEEfest

Σε λιγότερο από ένα μήνα διοργανώνεται στο Βουκουρέστι το μεγάλο συνέδριο digital marketing όπου περισσότεροι από 30 ειδήμονες θα μιλήσουν για Δημιουργικότητα, Καινοτομία, Social Media, Mobile και Gaming, το ICEEfest.

To ICEEfest, το οποίο διοργανώνεται από τη Thinkdigital στις 6 και 7 Ιουνίου, αναμένεται να συγκεντρώσει γύρω στα 2000 στελέχη του marketing, της διαφήμισης και της online επικοινωνίας από ολόκληρη την Ευρώπη.

Περισσότεροι από 30 keynote ομιλητές θα μοιραστούν με το κοινό συμβουλές και θα παρουσιάσουν best practices από το χώρο του Digital Creativity, των Social Media, τουMobile, του Digital Publishing, του eCommerce, του Performance Marketing και τουGaming.

Επιπλέον, το Φεστιβάλ θα δώσει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να πάρουν μέρος σε μία σειρά από Workshops, Master Classes και πολλές άλλες δραστηριότητες όπως η τελετή απονομής των βραβείων MIXX του IAB, η Viral Movie Night και ο διαγωνισμός για Mobile App Developers.

Ανάμεσα στους ομιλητές που έχουν ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους, βρίσκονται υψηλόβαθμα στελέχη του Facebook, της Microsoft, της Google και της Yahoo!, δύο Πρόεδροι κριτικών επιτροπών του Φεστιβάλ Δημιουργικότητας των Καννών, «ένας από τους 25 πιο δημιουργικούς ανθρώπους στην παγκόσμια Διαφήμιση», ο ιδρυτής του “UK Digital Agency of the Year”, ο επικεφαλής Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης του “Global Media Agency of the Year”, ο συγγραφέας ενός από τα πιο δημοφιλή βιβλία για το Mobile Marketing και ένας από τους κορυφαίους δημιουργούς MMO games.

Πηγή: http://www.suit.gr

Κλείσιμο 

Περιοχή πελατών