Ενδεικτικά, εδώ μπορείτε να δείτε κάποια απο τα ηλεκτρονικά καταστήματα (eshop) που οι πελάτες μας εμπιστεύθηκαν τη δημιουργία τους.

e-wish.gr

Χαρακτηριστικά & Πληροφορίες Η Plushost.gr εφάρμοσε σύγχρονο design στην ανανέωση του e-wish.gr ένα σύγχρονο online πολυκατάστημα με προϊόντα που καλύπτουν όλες τις καθημερινές ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής. Η Plushost.gr ανέλαβε την υλοποίηση του ηλεκτρονικού καταστήματος με νέο εικαστικό σε responsive τεχνολογία.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες
e-dructer.com

Χαρακτηριστικά & Πληροφορίες Η Plushost.gr εφάρμοσε σύγχρονο design στην ανανέωση του e-dructer.com ένα σύγχρονο online πολυκατάστημα με μοναδικά προϊόντα σε μοναδικές τιμές. Η Plushost.gr ανέλαβε την υλοποίηση του ηλεκτρονικού καταστήματος με νέο εικαστικό σε responsive τεχνολογία.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες
parapharmacie.gr

Χαρακτηριστικά & Πληροφορίες Η Plushost.gr εφάρμοσε σύγχρονο design στην ανανέωση του parapharmacie.gr ένα online φαρμακείο που προσφέρει λύσεις υγείας και ομορφιάς, για όλη την οικογένεια, μέσα από ένα εξατομικευμένο, διαδραστικό και φιλικό περιβάλλον πλοήγησης. Διεύθυνση Social https://www.parapharmacie.gr/  

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες
mamacorner.gr

Δημιουργήσαμε το mamacorner.gr ως ένα πρότυπο ηλεκτρονικό φαρμακείο όπου οι πελάτες θα μπορούν να προμηθεύονται τα προϊόντα με ακρίβεια και αμεσότητα. Με μοναδικό design και με την τεχνογνωσία της Plushost.gr έχει ως στόχο την καλύτερη περιήγηση των χρηστών σε ένα σύγχρονο και φιλικό περιβάλλον. Διεύθυνση Social https://www.mamacorner.gr/

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες
e-Click.gr

Η Plushost.gr ανέλαβε την δημιουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος e-Click.gr.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες
coffees.gr

Η Plushost.gr ανέλαβε τη δημιουργία του coffees.gr ενός καινούργιου καταστήματος στο εμπόριο του καφέ, σχεδιασμένο με υψηλή τεχνολογία, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών. Διεύθυνση Social https://www.coffees.gr/  

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες
my-pharmacy.gr

 Χαρακτηριστικά & Πληροφορίες Η Plushost.gr εφάρμοσε σύγχρονο design στην κατασκευή του my-pharmacy.gr ενός καινούργιου καταστήματος στο χώρο των online φαρμακείων, σχεδιασμένο με υψηλή τεχνολογία, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών.  

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες
runnerstore.gr

Η Plushost.gr ανέλαβε τη δημιουργία του runnerstore.gr ενός καινούργιου καταστήματος, μοναδικό στην Ελλάδα, με εξειδικευμένα προϊόντα για το τρέξιμο. Με νέο εικαστικό σε responsive τεχνολογία για την άμεση εξυπηρέτηση των καταναλωτών.  

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες
ifarmacy.gr

 Χαρακτηριστικά & Πληροφορίες Η Plushost.gr ανέλαβε τη δημιουργία του ifarmacy.gr ενός καινούργιου καταστήματος στο χώρο των online φαρμακείων, σχεδιασμένο με υψηλή τεχνολογία, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών.  

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες
homerecipe.gr

Η Plushost.gr ανέλαβε τη δημιουργία του homerecipe.gr ενός καινούργιου καταστήματος με προϊόντα και ιδέες διακόσμησης για το σπίτι. Με νέο εικαστικό σε responsive τεχνολογία για την άμεση εξυπηρέτηση των καταναλωτών.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες
Κλείσιμο 

Περιοχή πελατών