fbpx

UX | CX Awards 2023: Η Plushost Agency of The Year

Την αριστεία και αφοσίωση της Plushost στην παροχή ολοκληρωμένων και εξαιρετικών εμπειριών πελατών και χρηστών στο e-commerce, αναγνώρισαν τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής των φετινών βραβείων UX | CX Awards 2023, ανακηρύσσοντάς την «Agency of The Year» και κορυφαία εταιρεία της χρονιάς στην Ελλάδα σε αυτόν τον σημαντικό τομέα.

Πιο συγκεκριμένα, τα βραβεία UX | CX αναγνώρισαν και αντάμειψαν την Plushost για τον σχεδιασμό πρωτοποριακών εμπειριών πελατών και χρηστών, την υλοποίηση καινοτόμων πρακτικών και την επίτευξη άριστων και αποδείξιμων επιδόσεων, με την κατάκτηση του ύψιστου τίτλου «Agency of The Year», να επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά τη θέση της εταιρείας ως κορυφαία επιλογή για όσους επιδιώκουν εξαιρετική ποιότητα, τεχνολογική τεχνογνωσία αλλά κυρίως τη μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητα στον σχεδιασμό UX και CX στα ηλεκτρονικά τους καταστήματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα βραβεία προέκυψαν μέσω της διαδικασίας αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων από την Κριτική Επιτροπή, στην οποία συμμετείχαν 44 εκπρόσωποι εταιρειών, θεσμικοί και ακαδημαϊκοί με πρόεδρο τον κ. Οδυσσέα Κόλλια, Οικονομολόγο – Συγγραφέα, Εκπαιδευτή στη Δια Βίου Μάθηση, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Πέρυσι, όπως και φέτος, η Plushost απέσπασε και τον τίτλο του Brand of the Year για τη Nobacco, μια διάκριση που ισοβάθμησε στο πιο ψηλό σκαλί του «βάθρου» μαζί με την Plaisio. Αυτή η διπλή διάκριση συνοδεύτηκε από την απόλυτη κυριαρχία της εταιρείας, μιας και όλες οι υποψηφιότητες επιβραβεύθηκαν από την επιτροπή των ειδικών. Εκτός των δύο κορυφαίων διακρίσεων, άλλα 17 βραβεία πήραν το δρόμο προς την «τροπαιοθήκη» της εταιρείας ξεπερνώντας πλέον τα 130 σε διάστημα 3 ετών ενώ τη φετινή συγκομιδή συμπληρώνουν πέντε (5) χρυσά, έξι (6) αργυρά και πέντε (5) χάλκινα.

Ειδικότερα η συνεργασία με την Pandora, έφερε το platinum βραβείο της χρονιάς ενώ επιχειρήσεις με τις οποίες συνεργάζεται η Plushost όπως οι Pancar, Coffees, e-dructer και Koniaris Shoes απέσπασαν βραβεία μπαίνοντας στο ίδιο κάδρο του ανταγωνισμού μαζί με ισχυρές επιχειρήσεις όπως ο ΟΠΑΠ, η Τράπεζα Πειραιώς, η BAT, η Vodafone, η Eurobank, η ERGO Ασφαλιστική, η Kaizen Gaming κλπ.

Με αφορμή τη φετινή διπλή διάκριση, ο CEO της Plushost, Θανάσης Καμέας,  δήλωσε: «Στην πορεία μας προς την κορυφή, προτεραιότητά μας ήταν πάντα και θα συνεχίσει να είναι η εμπειρία του χρήστη και η εξυπηρέτηση του πελάτη. Στα UX | CX Awards 2023, αναδείχθηκαν οι καλύτεροι σε αυτόν τον τομέα και είμαστε περήφανοι που βρισκόμαστε στην κορυφή. Αυτό το βραβείο συνιστά μια αναγνώριση της αφοσίωσης της ομάδας μας και της επένδυσης σημαντικών οικονομικών και ανθρώπινων πόρων από την πλευρά της Plushost για τη δημιουργία εξαιρετικών εμπειριών.

Συνεχίζουμε να επενδύουμε στην καινοτομία και να εστιάζουμε στον ανθρώπινο παράγοντα – αυτό άλλωστε μας διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό – προσφέροντας πάντα το καλύτερο στους πελάτες μας, συμβάλλοντας περαιτέρω τόσο στη θετική τους επίδοση και στην αύξηση των πωλήσεών τους όσο εξάλλου και στη βελτίωση της αγοραστικής εμπειρίας και της σχέσης των brands με τους καταναλωτές τους καθώς αυτοί εγγυημένα απολαμβάνουν λειτουργικές, συγκλονιστικές και τελικά αξέχαστες ψηφιακές εμπειρίες».

Φωτογραφίες από την Τελετή Βράβευσης:

 

Προτείνουμε να διαβάσεις κι αυτά τα άρθρα:

Επικοινωνήστε μαζί μας