fbpx

Social Media Marketing

Σήμερα, αν δεν «υπάρχετε» δυναμικά στα social media,
είναι σαν να μην υπάρχετε καθόλου.

Δείτε πώς θα το επιτύχετε!

Τα οφέλη της σωστής διαχείρισης των social media

Η σωστή διαχείριση των social media κάνει το brand σας πιο αναγνωρίσιμο, σας βοηθά να αποκτήσετε νέους πελάτες & να διατηρήσετε τους ήδη υπάρχοντες. Όμως το επίπεδο ποιότητας παρουσίας στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης βελτιώνεται καθημερινά & σε “διαδικτυακές” ταχύτητες! Οπότε, εάν αποφασίσετε να «εμφανιστείτε» στον κόσμο των social media… πρέπει να το κάνετε σωστά, αλλιώς καλύτερα να μην το κάνετε καθόλου.

Μια δυνατή digital παρουσία δεν είναι απλά σημαντική.
Είναι απολύτως απαραίτητη.

Τα social media είναι πλέον ένα σημαντικό εργαλείο στο marketing καθώς αποτελούν έναν τρόπο για να αποκτήσουμε followers και να φτάσουμε σε ένα νέο ακροατήριο.

Μια ενεργή παρουσία στα social media σας επιτρέπει να συμμετάσχετε στη συζήτηση γύρω από το brand σας, προωθώντας τις υπηρεσίες σας & προβάλλοντας ποιοι είστε.

Τα social media σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε μια δυνατή καθημερινή σχέση με εκατοντάδες πελάτες & να αυξήσετε το loyalty των πελατών σας.

Μέσω των social media μπορείτε να προωθήσετε το προϊόν σας έμμεσα και άμεσα & να αυξήσετε την απήχησή σας παντού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Μήπως όλα αυτά
δεν είναι απολύτως κατανοητά;
Γι' αυτό είμαστε εμείς εδώ!

Στείλετε e-mail στο info@plushost.gr
Τηλεφωνήστε στο 24310 31044

Social Media Marketing της plushost.gr

Αυξήστε τον αριθμό των followers σας & τα έσοδά σας με το social media marketing της plushost.gr

Το να μετατρέψεις ένα social fan σε πελάτη που θα αγοράσει είναι ο βασικός στόχος μας & όλες οι δραστηριότητές μας θα σχεδιαστούν με αυτόν τον γνώμονα. Οι δικές μας υπηρεσίες διαχείρισης social media είναι ειδικά σχεδιασμένες για να ενισχύσουν την επιχείρησή σας, με ειδικούς συμβούλους που εργάζονται για να εμφανίζουν το brand σας στα κατάλληλα άτομα.

Social Media Strategy Η
σωστή στρατηγική, είναι το κλειδί.

Αφού μελετήσουμε όλα τα δεδομένα της επιχείρησής σας, δημιουργούμε την Social Media Strategy του brand σας που θα φέρει τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα, δημιουργώντας αποδοτική σχέση των πελατών σας με εσάς.

Data Supported Strategy Οι αριθμοί, πίσω από τη στρατηγική.

Οι δραστηριότητές μας θα παρακολουθούνται & θα καταγράφονται με μετρήσιμα δεδομένα, ώστε να μπορέσουμε να αξιολογήσουμε ποιες τακτικές φέρνουν πραγματικά αποτελέσματα για εσάς.

Social Engagement Το να τραβήξεις απλά την προσοχή, δεν αρκεί.

Στόχος μας δεν είναι μόνο η αύξηση αλλά & η διατήρηση του Social Engagement. Συνδυάζουμε το σωστό brand messaging & ένα προσεκτικά προγραμματισμένο ημερολόγιο περιεχομένου που όχι μόνο θα τραβήξει το ενδιαφέρον, αλλά θα κάνει τον επισκέπτη να «εμπλακεί ενεργά» (engage) στην επιχείρησή σας. Στην plushost.gr σας δείχνουμε τον τρόπο να αυξήσετε τη συζήτηση γύρω από το brand & να κατευθύνετε τους στοχευμένους πελάτες προς τo Conversion Rate Optimization.

Social Media Customer Service 24/7
Δίπλα στον πελάτη, κάθε στιγμή.

Στον κόσμο των social media, δεν ισχύει το ωράριο λειτουργίας ενός φυσικού καταστήματος. Για να διατηρήσετε το loyalty των πελατών σας, αλλά & για να προσελκύσετε νέους πελάτες στο e-shop σας πρέπει να μπορείτε να απαντάτε σε κάθε τους ερώτηση ή σχόλιο όσο πιο άμεσα γίνεται. Οι Social Media Specialists της plushost.gr παρέχουν καθοδήγηση για τον τρόπο που μπορείτε να μειώσετε τον χρόνο απόκρισης κάθε ώρα της ημέρας.

Social Media Crisis Management
Διαχείριση προβλημάτων; Κανένα πρόβλημα!

Τα “άσχημα” νέα μαθαίνονται γρήγορα. Ακόμα πιο γρήγορα μαθαίνονται στον ψηφιακό κόσμο! Οι Social Media Specialists της plushost.gr θα σας συμβουλέψουν σωστά ώστε να μειώσετε το response time σε οποιοδήποτε πρόβλημα ή σε οποιαδήποτε απειλή ή κρίση μπορεί να προκύψει στο e-shop σας.

Αναπαραγωγή Βίντεο

Πάνω από 780 επιχειρηματίες
εμπιστεύτηκαν την plushost.gr
για το e-shop τους & είδαν
την επιχείρησή τους να αγγίζει
την απόλυτη επιτυχία.
Γίνε ένας από αυτούς!

◀ ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Social Media Reporting Πριν κάνεις το πρώτο βήμα, σκέψου ποιο θα είναι το δεύτερο.

Η εξειδικευμένη ομάδα μας προσφέρει Social Media Reporting, δηλαδή αναλυτικές αναφορές σχετικά με την απόδοση της καμπάνιας social media του ηλεκτρονικού σας καταστήματος. Αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα, που θα καθορίσει την πορεία σας στα social media γιατί θα προσφέρει πολύτιμα insights σχετικά με το brand σας.

Social Media Insights
Διορατικότητα: ο δρόμος προς την επιτυχία.

Η σωστή ανάλυση & «αποκρυπτογράφηση» των αναφορών από την ομάδα μας μπορεί να οδηγήσει σε πολύτιμα insights για τα μελλοντικά βήματα του brand σας. Αυτό μεταφράζεται στη βελτίωση της παρουσίας & προώθησής σας στα social media και, φυσικά, σε βελτίωση του ROI της social media καμπάνιας σας. Σας καθοδηγεί δηλαδή στα επόμενα, σωστά βήματα της καμπάνιας σας.

Social Media Content Οι
λέξεις, πίσω από την επιτυχία.

To σωστό περιεχόμενο θα δώσει ζωή στην social media παρουσία σας & θα σας κάνει να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό. Η ομάδα μας μπορεί να μετατρέψει μια απλή πληροφορία σε μια δημιουργική ιδέα που θα κρατήσει ζωντανό το ενδιαφέρον του πελάτη σας & θα αυξήσει το engagement με το brand σας.

Αναδείξτε ΣΗΜΕΡΑ την παρουσία σας στα Social Media
με την σωστή Social Media Στρατηγική!

Κανονίστε ΕΔΩ μια συνάντηση με τους ειδικούς της plushost.gr