fbpx

«Θα το ανοίξει το newsletter ή δεν θα το ανοίξει;»
Ιδού το ερώτημα για τους περισσότερους ιδιοκτήτες ηλεκτρονικών καταστημάτων…!

Με εμάς, θα το ανοίξει! Δείτε το video

Αναπαραγωγή Βίντεο

To newsletter είναι από τους πιο άμεσους & προσωπικούς τρόπους επαφής με τον πελάτη σας

Όμως, για να προωθήσετε το προϊόν ή την υπηρεσία της online επιχείρησής σας, δεν αρκεί απλά να στέλνετε newsletters. Τα newsletters σας πρέπει να είναι στοχευμένα στους σωστούς πελάτες, τη σωστή στιγμή με το σωστό περιεχόμενο. Και φυσικά, δεν αρκεί μόνο να ανοίξουν ένα newsletter. O στόχος είναι να τους καθοδηγήσετε στην αγορά του προϊόντος ή της υπηρεσίας που θέλετε να προωθήσετε. Ο στόχος, εν ολίγοις, είναι να πουλήσετε.

Γιατί το e-mail marketing είναι ένας από τους καλύτερούς σας συμμάχους;

Προσιτό & Φιλικό Κανάλι Επικοινωνίας

Το e-mail marketing είναι ένα από τα πιο οικονομικά & αποδοτικά κανάλια digital marketing, επιτρέποντάς σας να χτίσετε πιο προσωπικές επαφές με τους πελάτες σας. Αρκεί να γίνεται σωστά & να μην δημιουργεί ενοχλητική ή μη αποδοτική «παρέμβαση» στην καθημερινότητα του πελάτη σας.

Πραγματικά Aποτελέσματα

Η κορυφαία υπηρεσία e-mail marketing που διαθέτουμε παρέχει στους ιδιοκτήτες ηλεκτρονικών καταστημάτων όλα όσα χρειάζονται για να στέλνουν e-mail campaigns που βασίζονται σε πραγματικά δεδομένα & επιτυγχάνουν τα καλύτερα αποτελέσματα.

Εμπειρία & Τεχνογνωσία: βασικοί παράγοντες επιτυχίας στο e-mail marketing

Με πάνω από 23 χρόνια εμπειρίας, στην plushost.gr έχουμε αποκτήσει την τεχνογνωσία για να παρέχουμε πλήρεις υπηρεσίες αποδοτικού e-mail marketing μέσω της εξειδικευμένης μας Ομάδας e-mail Marketing που θα είναι αφοσιωμένη αποκλειστικά σε εσάς.

Το email marketing της plushost.gr διαφέρει
ξεκάθαρα

Οδηγούμε τις εξελίξεις.

Τα 23 χρόνια εμπειρίας μας & τα πάνω από 780 e-shops που έχουμε δημιουργήσει μας επιτρέπουν να γνωρίζουμε πολύ καλά το e-mail marketing. Χωρίς να θέλουμε να περιαυτολογούμε, η αλήθεια είναι ότι, όσον αφορά στο e-mail marketing, δεν ακολουθούμε τις εξελίξεις.

Τις δημιουργούμε.

Γνωρίζουμε & Μελετάμε διαρκώς τη συμπεριφορά των πελατών σας

Το e-mail marketing της plushost.gr περιλαμβάνει την αποστολή newsletters που είναι σωστά στοχευμένα, δηλαδή που απευθύνονται στο κατάλληλο κοινό-στόχος της κάθε προωθητικής ή ενημερωτικής σας ενέργειας. Γι’ αυτό, σας παρέχουμε αυτοματοποιημένη δημιουργία λιστών χρηστών ανάλογα με τη «συμπεριφορά» τους. Υπάρχουν πελάτες που αγόρασαν μία φορά, που έβαλαν προϊόν στο καλάθι, αλλά δεν ολοκλήρωσαν την παραγγελία τους ή πελάτες που αγοράζουν συνήθως συγκεκριμένα προϊόντα κ.λπ. Όλοι αυτοί οι πελάτες μπορούν να διαχωριστούν σε κατηγορίες (segments) και να λαμβάνουν στοχευμένα newsletters.

Σας δείχνουμε πώς θα διαφοροποιηθείτε από τον ανταγωνισμό

Τα δικά σας newsletters πρέπει να διαφέρουν από τα newsletters του ανταγωνισμού. Πρέπει, επίσης, να τραβούν το ενδιαφέρον του παραλήπτη με την αισθητική, το subject line τους, το περιεχόμενό τους και τη λειτουργικότητά τους. Γι’ αυτό απαιτείται όχι μόνο η σωστή στρατηγική, αλλά και η κατάλληλη τεχνική & δημιουργική επιμέλεια της plushost.gr

«Μετράμε»!

Τα newsletter της plushost.gr υποστηρίζονται από μηχανισμούς που τα καθιστούν μετρήσιμα. Πρόκειται για μηχανισμούς που δείχνουν αναλυτικά στατιστικά στοιχεία σχετικά με το πόσοι έλαβαν το newsletter σας, πόσοι το άνοιξαν, πόσοι το διάβασαν, πόσοι έκαναν click και σε ποιο σύνδεσμο.

“Mετράμε” τα πάντα, για να μπορούμε να στοχεύουμε σωστά & αποδοτικά.

Εδώ, απευθύνεστε στους Ειδικούς

Οι εξελιγμένες πλατφόρμες αποστολής newsletter που χρησιμοποιούμε στην plushost.gr & ο σχεδιασμός που εφαρμόζουμε μας επιτρέπουν να επιτυγχάνουμε υψηλή απόδοση στις καμπάνιες σας. Η εξειδικευμένη ομάδα μας θα συνεργαστεί μαζί σας για τη δημιουργία responsive & engaging e-mail campaigns, αλλά και για τη συνεχή βελτιστοποίησή τους με στόχο το μέγιστο ROI. Προσφέρουμε μια πλήρη υπηρεσία στρατηγικής, διαχείρισης, δημιουργικού & τεχνικού σχεδιασμού newsletters, έρευνας/δημιουργίας αναφορών σχετικά με τα αποτελέσματα της εκάστοτε καμπάνιας & πολλά περισσότερα.

Ρωτήστε μας για το πώς μπορείτε να αυξήσετε την απόδοση του δικού σας e-mail marketing

Στείλετε e-mail στο info@plushost.gr Τηλεφωνήστε στο 24310 31044

Αυτόματη Αποστολή Newsletter

Διασυνδέουμε την εφαρμογή του ηλεκτρονικού καταστήματος με τους πλέον αξιόπιστους παρόχους εφαρμογών αποστολής μαζικών emails (Contact Pigeon, Moosend, MailChimp). Επιπλέον, εξασφαλίζουμε τον απόλυτο διαχωρισμό (segmentation) της λίστας αποδεκτών του newsletter της επιχείρησής σας. Επιπλέον, παρέχουμε σε βάθος ανάλυση των αποτελεσμάτων, εξατομικευμένη παραμετροποίηση και «έξυπνους» μηχανισμούς αυτοματοποίησης.

B2B και B2C e-mail marketing

Στην plushost.gr προσφέρουμε πλήρως υποστηριζόμενη υπηρεσία e-mail marketing για επιχειρήσεις B2B και B2C. Η εξειδικευμένη Ομάδα e-mail marketing της plushost.gr θα δουλεύει μαζί σας για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε έξυπνες, στοχευμένες καμπάνιες που αποστέλλονται ακριβώς την κατάλληλη στιγμή.

Αυτοματοποίηση Advance Marketing

Όλα τα δεδομένα για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα ενσωματώνονται στις υπηρεσίες μας επιτρέποντάς σας να δημιουργείτε αυτοματοποιημένες καμπάνιες που πραγματικά φέρνουν έσοδα. Από τα πολύ βασικά, όπως τα e-mail καλωσορίσματος και e-mail γενεθλίων, έως τα κυκλικά e-mail σε πελάτες, με την plushost.gr θα μπορείτε να στέλνετε e-mails την κατάλληλη χρονική στιγμή για να βελτιστοποιήσετε την απόδοσή τους.

Αναπαραγωγή Βίντεο

Το e-mail marketing, είναι μία μόνο από τις υπηρεσίες μας για αύξηση των πωλήσεών σας!

◀ ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Εφαρμογή e-MailDNA

Κάθε ένας από εμάς έχει το μοναδικό, δικό του DNA που δεν μπορεί να είναι το ίδιο με αυτό οποιουδήποτε άλλου ατόμου. Διαχειριστείτε με ευκολία τις e-mail marketing campaigns σας μέσω της all-in-one e-commerce πλατφόρμας της plushost.gr. Δημιουργήστε προηγμένα segments στη βάση δεδομένων σας βάσει παρελθοντικών αγορών, δεδομένων συμπεριφοράς & δέσμευσης πελατών για να επιτύχετε μεγιστοποίηση της διατήρησης πελατών και, φυσικά, αύξηση των εσόδων σας.

Επιστροφή επί των Αποτελεσμάτων ROI

Οι δικές μας υπηρεσίες e-mail marketing σας παρέχουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να μετρήσετε την επιτυχία των e-mail marketing campaign σας. Ο πίνακας απόδοσης των email επικεντρώνεται στο ROI, δίνοντάς σας πληροφορία σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο τα e-mail συνεισφέρουν στα συνολικά online έσοδα, επιτρέποντάς σας να μετρήσετε την επιτυχία μεμονωμένων email.

Συμβουλευτική Στρατηγική

Η Ομάδα e-mail marketing της plushost.gr σας παρέχει τριμηνιαίες στρατηγικές και μηνιαία reports, τα οποία εξατομικεύονται στους στόχους της επιχείρησής σας.

E-mail Marketing Ηλεκτρονικού Εμπορίου

Με αποδεδειγμένα αποτελέσματα, χρησιμοποιούμε τις καλύτερες τεχνικές, δημιουργική επιμέλεια περιεχομένου, design υψηλής ποιότητας & μία δυνατή πλατφόρμα για • την απευθείας σύνδεση με τους πελάτες σας • την αύξηση της δέσμευσης (engagement) νέων χρηστών και, • τη βελτίωση της παραμονής των πελατών

Θέλετε σωστό & αποδοτικό e-mail marketing για την επιχείρησή σας; Εμείς είμαστε δίπλα σας! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ μαζί μας για μια συνάντηση.