Ενδεικτικά, εδώ μπορείτε να δείτε κάποια απο τα ηλεκτρονικά καταστήματα (eshop) που οι πελάτες μας εμπιστεύθηκαν τη δημιουργία τους.

esmarket.gr

Χαρακτηριστικά & Πληροφορίες Η Plushost.gr εφάρμοσε σύγχρονο και εύχρηστο design στην κατασκευή του esmarket.gr ενός ηλεκτρονικού πολυκαταστήματος με νέο εικαστικό, σχεδιασμένο με υψηλή τεχνολογία, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών.  

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες
Centralpharmacy.gr

Χαρακτηριστικά & Πληροφορίες Η Plushost.gr εφάρμοσε σύγχρονο design στην κατασκευή του centralpharmacy.gr ενός ηλεκτρονικού φαρμακείου με νέο εικαστικό, σχεδιασμένο με υψηλή τεχνολογία, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών. Διεύθυνση Social http://www.centralpharmacy.gr/ [/row]  

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες
coffees.gr

Χαρακτηριστικά & Πληροφορίες Η Plushost.gr ανέλαβε τη δημιουργία του coffees.gr ενός καινούργιου καταστήματος στο εμπόριο του καφέ, σχεδιασμένο με υψηλή τεχνολογία, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών. Διεύθυνση Social https://www.coffees.gr/  

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες
my-pharmacy.gr

Χαρακτηριστικά & Πληροφορίες Η Plushost.gr εφάρμοσε σύγχρονο design στην κατασκευή του my-pharmacy.gr ενός καινούργιου καταστήματος στο χώρο των online φαρμακείων, σχεδιασμένο με υψηλή τεχνολογία, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών.  

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες
runnerstore.gr

Χαρακτηριστικά & Πληροφορίες Η Plushost.gr ανέλαβε τη δημιουργία του runnerstore.gr ενός καινούργιου καταστήματος, μοναδικό στην Ελλάδα, με εξειδικευμένα προϊόντα για το τρέξιμο. Με νέο εικαστικό σε responsive τεχνολογία για την άμεση εξυπηρέτηση των καταναλωτών.  

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες
ifarmacy.gr

Χαρακτηριστικά & Πληροφορίες Η Plushost.gr ανέλαβε τη δημιουργία του ifarmacy.gr ενός καινούργιου καταστήματος στο χώρο των online φαρμακείων, σχεδιασμένο με υψηλή τεχνολογία, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών.  

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες
homerecipe.gr

Η Plushost.gr ανέλαβε τη δημιουργία του homerecipe.gr ενός καινούργιου καταστήματος με προϊόντα και ιδέες διακόσμησης για το σπίτι. Με νέο εικαστικό σε responsive τεχνολογία για την άμεση εξυπηρέτηση των καταναλωτών.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες
Eyelove.gr

Στο eyelove.gr χρησιμοποιήσαμε τεχνολογία αιχμής για να δείξουμε με τον δυνατόν καλύτερο τρόπο τα γυαλιά ηλίου. Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να δει με κάθε λεπτομέρεια τα γυαλιά ηλίου στις πραγματικές του διαστάσεις και χρώματα.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες
e-Oro.gr

Η Plushost.gr ανέλαβε την δημιουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος e-Oro.gr.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες
Officialstore Olympiacosbc.gr

Το πολύ γνωστό σε όλου τους φιλάθλους ηλεκτρονικό κατάστημα http://officialstore.olympiacosbc.gr/ του μπάσκετ του Ολυμπιακού ανανεώθηκε. Με σύγχρονες και αξιόπιστες λειτουργίες τα μέλη του μπορούν πλέων να αγοράσουν τα αγαπημένα τους προϊόντα.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες
Κλείσιμο 

Περιοχή πελατών