fbpx

Plushost: Συνεργασία από τα θεμέλια ως την κορυφή

Ζούμε στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης και της εικονικής πραγματικότητας. Είμαστε μια εταιρία που αυτά τα τεχνολογικά εργαλεία (A.I. & augmented reality) είναι στα πλαίσια των έργων μας. Άρα θα μπορούσατε να μας επιτρέψετε να βυθιστούμε για λίγο σε μια…μυθιστορία.

Ας φανταστούμε ένα κατάστημα μόδας (ένδυση – υπόδηση) που δεν πουλάει ρούχα, αλλά την υπηρεσία να έχετε πάντα ρούχα κι όλα τα αξεσουάρ κάθε εμφάνισης. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά κυρίως το δικαίωμά σας να έχετε πάντα το κατάλληλο ένδυμα για οποιαδήποτε περίσταση. Να έχετε πάντα την εμφάνισή σας φροντισμένη στην τελευταία λέξη της μόδας χωρίς να πρέπει να εκταμιεύσετε για τις συγκεκριμένες επιλογές. Να μπορείτε να διαλέξετε κοστούμι ή φόρεμα για έναν πολύ σημαντικό γάμο ή μια αμφίεση για rafting στον Βουραϊκό ποταμό. Να έχετε ΚΑΘΕ εβδομάδα έναν σύμβουλο μόδας για να συντονίζετε μαζί την εμφάνισή σας στις δραστηριότητες που έχετε προγραμματισμένες. Να ξέρει ανά πάσα στιγμή αν αυτά τα ρούχα που διαλέξατε άρεσαν και στους φίλους σας κι αν όχι, να κάνετε όποια αλλαγή θέλει. Και όλα αυτά όχι με τίποτα «Κινεζιές». Όοοχι. Πάντα με τα καλύτερα. Κι όλα αυτά με μια δίκαιη σταθερή μηνιαία συνδρομή.

Σταματήστε να φαντάζεστε. Καλώς ήρθατε στον κόσμο της Plushost. Όχι…δεν γίναμε το κατάστημα ρούχων της παραπάνω ιστορίας.

Μπορούμε όμως να σας εξασφαλίσουμε τη διαρκή τεχνολογική εξέλιξη του e-shop σας ώστε να μη μείνετε ποτέ πίσω. Όπως ξέρετε, η διαρκής εξέλιξη ενός ηλεκτρονικού καταστήματος δεν αφορά μόνο στην τεχνολογία. Η τεχνολογία είναι το μέσο ώστε αφενός να βελτιώνετε την καθημερινότητά σας, αφετέρου να προσφέρετε στον χρήστη μια μοναδική εμπειρία χρήσης. Και όπως μας λέει η εμπειρία μας που επιβεβαιώνει τη διεθνή και εγχώρια βιβλιογραφία. Όσο πιο βελτιωμένη είναι η εμπειρία πελάτη τόσα λιγότερα εγκαταλελειμμένα καλάθια, τόσα περισσότερα έσοδα, τόσο καλύτερη αποτελεσματικότητα στην επένδυσή σας, μέρα-μέρα.

Στην κυρίαρχη λογική της αγοράς ο έμπορος διαχωρίζει τις ανάγκες του ηλεκτρονικού καταστήματος σε εσωτερικούς και εξωτερικούς συνεργάτες. Άρα μια φορά στα 4-5 χρόνια, αναθέτει σε έναν κατασκευαστή e-shops να του φτιάξει μια νέα πλατφόρμα. Αυτό το μοντέλο έχει ήδη εγκαταλειφθεί από τις ώριμες αγορές (Αμερική, Βρετανία, Γερμανία Σιγκαπούρη κλπ) ως αντιπαραγωγικό και αναποτελεσματικό. Ο κυριότερος λόγος είναι ότι με την τεχνολογία να τρέχει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς, αν δεν θες να μείνεις πίσω πρέπει να υλοποιείς διαρκώς αλλαγές στην πλατφόρμα οι οποίες κοστίζουν ακριβά και -το κυριότερο- οι έμποροι δεν μπορούν να προϋπολογίσουν το κόστος υλοποίησής τους. Όπως και στο φανταστικό παράδειγμα με το κατάστημα ρούχων που πουλάει υπηρεσίες έτσι και στην Plushot ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ πλατφόρμα. Πουλάμε το σύνολο των τεχνολογικών εφαρμογών που χρειάζονται ώστε το e-shop σας να μην ξεπεραστεί ποτέ από τεχνολογία και να μην απογοητεύσει ποτέ τον επισκέπτη του. Μια πλατφόρμα που η προσθήκη ChatBot, άλλων εφαρμογών Τεχνητής Νοημοσύνης ή η διασύνδεση με το ERP ή με όσες εταιρίες courier θέλει ο έμπορος, δεν είναι παρά υπόθεση λίγων ημέρων και ΚΑΜΙΑΣ εκταμίευσης. Για σκεφτείτε το έσοδο που χάνετε για κάθε ημέρα που οι εξελίξεις σας έχουν προσπεράσει;

Πριν λίγο για το παράδειγμά μας χρησιμοποιήσαμε τη φράση «εντός λίγων ημερών». Ας το ξεκαθαρίσουμε. Στις δικές μας συμφωνίες υπάρχει ρήτρα για κάθε μέρα πέραν από τον μέγιστο συμφωνημένο χρόνο απόκρισης. Για τους χρόνους απόκρισής μας, δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε σε οποιονδήποτε από τους πελάτες μας που μας έχει εμπιστευθεί το e-commerce business του.

Και για να τους πετύχουμε απαιτείται πολύς σχεδιασμός και εξειδίκευση. Κάτι τέτοιο δεν έρχεται ούτε μηχανιστικά ούτε «στον αυτόματο». Οι 10 εξειδικευμένες ομάδες που «πέφτουν» πάνω από το e-shop σας είναι δοκιμασμένες σε συνθήκες pit stop. Όμως σε αντίθεση με τον αγώνα της F1, στο λιανεμπόριο ο αγώνας δεν σταματά ποτέ. Κι αυτό το ξέρουμε πολύ καλά.

Το να είναι κανείς έμπορος είναι μια αδιάληπτη αλληλουχία λήψης αποφάσεων. Υποχρεούστε να ζυγίζετε προδιαγραφές, προσωπική αίσθηση, κόστος αλλά και τις δυνατότητές σας να εξυπηρετήσετε με τον καλύτερο τρόπο την κάθε ανάγκη με τους πόρους που διαθέτετε.

Στην Plushost δείχνουμε πάντα σεβασμό σε αυτό το διαρκές και κοπιώδες έργο του κάθε εμπόρου. Και με τις βραβευμένες υπηρεσίες μας ερχόμαστε να αναλάβουμε όλα εκείνα που μπορούν να φύγουν από την σκληρή καθημερινότητά σας. Αυτή είναι η υπηρεσία μας. Η δική σας ηρεμία μυαλού.

Αυτό που υποσχόμαστε μέσα από το μοντέλο μας είναι ότι η αίσθηση ικανοποίησης που θα έχετε ως λήπτης των υπηρεσιών μας θα παραμείνει αμετάβλητη από την ημέρα που θα μας αναθέσετε την ψηφιακή σας επιχείρηση μέχρι την ημέρα που θα την αφήσετε στους διαδόχους σας.

Είστε έτοιμοι να ανεβάσετε τις επιδόσεις του ηλεκτρονικού σας καταστήματος χωρίς παράλληλα να πρέπει να γίνετε προγραμματιστές, digital marketers, hosting experts, και τόσα άλλα που σε εμάς θα έχετε κάθε εβδομάδα, κάθε μήνα και κάθε έτους της συνεργασίας μας;

Αν ναι, καλέστε μας στο 24310 31044 ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω του info@plushost.gr. Keep calm & enjoy the ride με συν-οδηγό σας την πιο πολυβραβευμένη εταιρία hard core e-commerce στην Ελλάδα.

Προτείνουμε να διαβάσεις κι αυτά τα άρθρα:

Επικοινωνήστε μαζί μας