fbpx

It’s not only about consultancy. It’s about the model.

It's not only about consultancy. It's about the model.

Οι σύμβουλοι επιχειρήσεων κάθε είδους αντικειμένου και εξειδίκευσης είμαστε ελεύθερα πνεύματα.‎‎  Είμαστε πεινασμένοι για πληροφορίες, καινοτομία, νέες εμπειρίες και προκλήσεις, οπότε η συμμετοχή σε όσο το δυνατόν περισσότερα projects είναι ο μόνος τρόπος για να ικανοποιήσουμε αυτή την εσωτερική μας «πείνα».‎

‎Παρά το ότι δεν είμαστε «φίλοι» με το χάος, είμαστε αρκετά συνηθισμένοι στο να το χειριζόμαστε. Το χάος είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους οι σύμβουλοι γινόμαστε τόσο καλοί σε αυτό που κάνουμε. Και το γεγονός ότι το αντιπαθούμε τόσο πολύ είναι που μας κάνει πιο αποτελεσματικούς.

It's not only about consultancy. It's about the model.

Τι σχέση όμως μπορεί να έχει το τι είμαστε εμείς με το δικό σας όφελος;  Άμεση.  Και θα την αντιληφθείτε διαβάζοντας τα παρακάτω που αναλύουν το γιατί πρέπει να μας εμπιστευτείτε για να βοηθήσουμε με την επιχείρησή σας:‎

‎Ξεκινάμε τα πάντα με ένα σχέδιο‎.

‎Εμείς, στην Plushost μελετάμε σε βάθος και θέτουμε τις δικές μας απορίες για να καταλάβουμε καλύτερα το κάθε project. Μία εταιρεία που εξειδικεύεται μόνο στο development ή το marketing, παρέχει μία πλατφόρμα ή σχεδιάζει και εκτελεί καμπάνιες επικοινωνίας, δεν θα μπορούσε να απαντήσει σε πολλά από αυτά. Το πιο πιθανόν θα ήταν να ζητήσει από τον επιχειρηματία να βγάλει νόημα από ό,τι του συμβαίνει και να της ζητήσει αυτό που θέλει. Αυτό είναι λάθος για τον απλούστατο λόγο ότι ένας επιχειρηματίας σε οποιονδήποτε κλάδο του e-commerce δεν είναι υποχρεωμένος να ξέρει ΚΑΙ τη δουλειά όλων των ειδικοτήτων που απαιτούνται για να “τρέχει” η δουλειά του.

‎Έχουμε την εμπειρία‎.

Η εμπειρία, η τεχνογνωσία, το εύρος των projects που υποστηρίζουμε και -κυρίως- το μοντέλο της εμπλοκής μας, μας καθιστά πολύ ευέλικτους σε διαφορετικές ανάγκες, προϋπολογισμούς, επιχειρηματικές προσεγγίσεις, νοοτροπίες και ομάδες. Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα της δικής μας συμβουλευτικής προσέγγισης είναι ότι, με βάση την εμπειρία μας, μπορούμε να επιλέξουμε από το συνολικό πλήθος των διαθέσιμων λύσεων και ορθών πρακτικών μόνον εκείνες που είναι συμβατές με το επιχειρηματικό σας μοντέλο, τις απαιτήσεις και το σχέδιό σας.‎

It's not only about consultancy. It's about the model.

Κάθε επιχείρηση, μικρή ή μεγάλη ξεκίνησε και αναπτύχθηκε θέτοντας τους δικούς της στόχους. Δύο επιχειρήσεις που φαινομενικά έχουν παρόμοιο αντικείμενο, μπορεί να μην χρειάζονται τα ίδια πράγματα. Η μία έχει προϊόντα προμηθευτών, η άλλη τα παράγει. Η μία είναι μεγάλη αλυσίδα και η άλλη μπουτίκ με μικρή αποθήκη και περιορισμένα αποθέματα. Η μία έχει μικρό περιθώριο κέρδους και η άλλη μεγαλύτερο. Απευθύνονται και οι δύο στο ίδιο κοινό και τα προϊόντα έχουν παρόμοια τιμή. Δεν έχουν όμως τις ίδιες δυνατότητες για επένδυση στην επικοινωνία, για παροχή κινήτρων αγοράς όπως π.χ. συχνές εκπτώσεις ή συνδυαστικές προσφορές. Μπορεί ακόμα να μην έχουν την ίδια δυναμική από πλευράς προσωπικού που απασχολείται στο project.

‎Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να ορίσετε τη στρατηγική σας‎.

‎Είμαστε αποτελεσματικότατοι – για την ακρίβεια – είμαστε βραβευμένοι για τις ικανότητες της ομάδα μας στην οικοδόμηση ή την αναδιατύπωση της στρατηγικής επίτευξης των επιχειρηματικών σας στόχων. Είναι μέρος της καθημερινότητάς μας να συμβάλουμε στον επανασχεδιασμό όλων των κρίσιμων διαδικασιών και ροών για να επιτύχετε τους στόχους σας.

It's not only about consultancy. It's about the model.

«Μπαίνοντας» μέσα στην επιχείρησή σας μαθαίνουμε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της. Μαθαίνουμε πώς πουλάτε, ποιες είναι οι διαδικασίες προμήθειας, εκτέλεσης των παραγγελιών, διαχείρισης των αποθεμάτων κλπ. Γινόμαστε μέλη της ομάδας σας. «Μπαίνουμε στα παπούτσια σας», είτε σε επίπεδο επιχειρηματικό είτε σε επίπεδο λειτουργικότητας/εφαρμογών, είτε marketing.

‎Προσφέρουμε την «καθαρή» ματιά της αντικειμενικής παρατήρησης.

‎Όταν έχεις σχεδιάσει κάθε πτυχή της επιχειρηματικής λειτουργίας και έχεις χτίσει την επιχείρησή σου «τούβλο-τούβλο», μερικές φορές «θαμπώνει η ματιά». Με τη δικιά μας πιο φρέσκια και αντικειμενική οπτική, μπορούμε να εντοπίσουμε δυσλειτουργίες και λάθη από τις πρώτες κιόλας συναντήσεις. Πράγματα που πιστεύετε πως λειτουργούν αποτελεσματικά μπορεί να χρειαστεί να διορθωθούν, να αντικατασταθούν ή να αφαιρεθούν.

Δεν χάνουμε ποτέ την εστίασή μας.

Επικεντρωνόμαστε στα αποτελέσματα και για να τα επιτύχουμε ακολουθούμε το σχέδιο με ακρίβεια.‎  Διαθέτουμε σε κάθε project μια ολοκληρωμένη dedicated Ομάδα, όπου κάθε μέλος της αναλαμβάνει τον τομέα εξειδίκευσής του. Έτσι, ο administrator του e-shop και ο αντίστοιχος μηχανικός θα ελέγξουν καθημερινά τη λειτουργικότητα του καταστήματος και θα προτείνουν λύσεις και τεχνικές βελτίωσης,  οι designers & οι UX-UI specialists της εταιρείας θα φροντίσουν το e-shop να τηρεί πάντα τους κανόνες ευχρηστίας και θα σχεδιάσουν εικόνα και περιεχόμενο υψηλών προδιαγραφών, οι αναλυτές θα δώσουν καθημερινά την εικόνα της αγοράς για κάθε επιχείρηση και θα προτείνουν στόχευση στους ειδικούς του marketing που θα υλοποιήσουν καμπάνιες αυξανόμενων αποδόσεων.

It's not only about consultancy. It's about the model.

Σε μια επιχείρηση που δεν συνεργάζεται με την Plushost, ένας μέσος e-επιχειρηματίας, καλείται καθημερινά:

  1. να αναπτύσσει το προϊοντικό μείγμα αναγνωρίζοντας τις ανάγκες της αγοράς
  2. να προτείνει στοχευμένες λύσεις στους καταναλωτές – αυτές μάλιστα πρέπει παράλληλα να εξυπηρετούν και τις εμπορικές ανάγκες της επιχείρησης
  3. να παρακολουθεί τον ανταγωνισμό
  4. να παρακολουθεί τις τεχνολογικές εξελίξεις για να αναπτύσσει το e-business του
  5. να διαβάζει τις αναλύσεις των δεδομένων που του παρέχει η πλατφόρμα του
  6. να ελέγχει τη λειτουργία του e-shop

Αυτή η λίστα -που δεν περιλαμβάνει όλες τις δραστηριότητες που πρέπει ένας e-επιχειρηματίας να κάνει κάθε μέρα- είναι εύκολα διαχειρίσιμη με εφαρμογές που έχουμε ήδη αναπτύξει, και που προσφέρουν όλες εκείνες τις  πληροφορίες που χρειάζονται για τον συντονισμό των ενεργειών μας. Οι αναλυτές μας, διαβάζουν πίσω από τα νούμερα. Έτσι, μπορείτε να λάβετε σημαντικές αποφάσεις  σε business level, να αισθανθείτε μεγαλύτερη ασφάλεια κατά την ανάπτυξή σας και φυσικά να απολαύσετε μεγαλύτερες αποδόσεις των επενδύσεών σας.

Διαβάζουμε πολύ.‎

Υπάρχουν συνεχείς αλλαγές σε κάθε τομέα και όλα υποβάλλονται σε βελτίωση: τεχνολογίες, εργαλεία, πρακτικές, διαδικασίες, άνθρωποι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο διαβάζουμε ασταμάτητα. Η γνώση είναι ένας από τους βέβαιους τρόπους συνεχούς βελτίωσής μας αλλά και πρόβλεψης των μελλοντικών τάσεων στον  τομέα του e-commerce.

Εμπειρία είναι αυτό που παίρνεις όταν δεν παίρνεις αυτό που θέλεις

‎Πιστεύουμε πως είμαστε καλοί στη δουλειά μας. Αυτό το οφείλουμε σε μεγάλο βαθμό στο ότι είμαστε πάντα προσεκτικοί και ήρεμοι. Με βεβαιότητα μπορούμε να πούμε πως έχουμε βιώσει περισσότερα από ένα μαθήματα, έτσι ξέρουμε καλύτερα από τον καθένα πώς να αποφύγουμε τις κακοτοπιές. Οι εμπειρίες του παρελθόντος είναι που παράγουν τα αποτελέσματα και τις επιτυχίες που οι πελάτες μας απολαμβάνουν.

It's not only about consultancy. It's about the model.

Στη φετινή χρονιά, οι δικοί μας συνεργάτες και projects, συνέλεξαν τα περισσότερα βραβεία από οποιαδήποτε άλλη εταιρία του κλάδου. Μεταξύ τους και το βραβείο για τις συμβουλευτικές μας υπηρεσίες σε έναν από τους πιο δημοφιλείς «προορισμούς» στον κόσμο, στον χώρο του κοσμήματος. Την Σουηδικής καταγωγής, πολυεθνική Pandora. Και το βραβείο αυτό γίνεται πιο σημαντικό για εμάς, αν αναλογιστεί κανείς ότι ένας καθετοποιημένος οργανισμός με πλήρως ανεπτυγμένα όλα τα τμήματα με τα καλύτερα στελέχη της αγοράς, εμπιστεύθηκε την ομάδα μας. Και βραβεύθηκε με bronze award.

It's not only about consultancy. It's about the model.

Επικοινωνήστε μαζί μας