fbpx

If it’s about market dominance start with the obvious. Start with TECHNOLOGICAL INNOVATION.

Ιf it’s about market dominance start with the obvious. Start with TECHNOLOGICAL INNOVATION.

Η κατάκτηση της κορυφής είναι αναμφίβολα μια μακρά διαδικασία που απαιτεί πείσμα, σταθερότητα, πίστη στις ικανότητές μας και λίγη τύχη.

Όσοι την κατέκτησαν σε κάθε τομέα της ανθρώπινης δραστηριότητας συμφωνούν σε ένα πράγμα. Ότι η διατήρησή σου στην κορυφή είναι πιο δύσκολη και απαιτητική από την κατάκτησή της αυτή καθ’αυτή. Σκαρφαλώνεις για να φτάσεις στην κορυφή, αλλά όταν βρεθείς εκεί, διαπιστώνεις ότι όλοι οι δρόμοι οδηγούν προς τα κάτω. Πώς θα καταφέρεις να αντισταθείς στις “βαρυτικές” δυνάμεις;

Στο εμπόριο -και δη στο ηλεκτρονικό- η κατάκτηση της κορυφής, αλλά κυρίως η διατήρησή της είναι αδιάρρηκτα συνδεδεμένη με την τεχνολογική καινοτομία. Από το 2004 που η ανθρωπότητα βρέθηκε στο χέρι με ένα πολυεργαλείο που ονομαζόταν smartphone μέχρι και σήμερα, οι εξελίξεις είναι ραγδαίες. Αυτό που είναι μέχρι σήμερα «νέο», αύριο, πολύ εύκολα μπορεί να είναι «παλιό».

Ιf it’s about market dominance start with the obvious. Start with TECHNOLOGICAL INNOVATION.

Αυτά που περιγράφονταν ως ευφάνταστα σενάρια στις ταινίες επιστημονικής φαντασίας αποδεικνύονται παραμυθάκια μπροστά στα όσα έχει εισφέρει η τεχνολογική εξέλιξη στην καθημερινότητά μας.

Ο καταναλωτής είναι πλέον τόσο εξοικειωμένος με την τεχνολογία που ο αντίκτυπος από αυτή την εξοικείωση αποτυπώνεται στις υψηλότατες προσδοκίες από το e-commerce. H τεχνολογία σήμερα βοηθά τους πελάτες να πραγματοποιούν εύκολα τις αγορές…το ίδιο εύκολα σε φυσικό ή ψηφιακό περιβάλλον, ανάλογα με την ανάγκη και τις απαιτήσεις τους.

Καθώς η τεχνολογία αλλάζει δομικά τις συναλλαγές μεταξύ επιχειρήσεων και καταναλωτών, αναδύονται νέες ευκαιρίες και για τις δύο πλευρές. Οι καταναλωτές έχουν πλέον πρόσβαση σε μια σειρά εργαλείων που τους βοηθούν να βρουν ευκολότερα από ποτέ αυτό που ζητούν, να συγκρίνουν, να μετρήσουν τις τιμές, να βρουν εναλλακτικές λύσεις, να “συνομιλήσουν” με τον e-λιανέμπορο, να λάβουν κουπόνια…η λίστα είναι ατελείωτη.

Στην άλλη πλευρά του φάσματος, οι e-λιανοπωλητές βλέπουν επίσης οφέλη, καθώς η τεχνολογία τους βοηθά να ενισχύσουν ποσοτικά και ποιοτικά τις επαφές τους με τους καταναλωτές και να “χτίσουν” τις μάρκες τους γρηγορότερα.

Συνολικά, η τεχνολογία φέρνει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιούνται οι συναλλαγές μεταξύ επιχειρήσεων και καταναλωτών.

Ιf it’s about market dominance start with the obvious. Start with TECHNOLOGICAL INNOVATION.

Σε αυτόν τον διαρκή αγώνα διατήρησης/υιοθέτησης και επικαιροποίησης των τεχνολογικών καινοτομιών, εμείς εδώ στην Plushost στεκόμαστε στην πρωτοπορία.

Μέσα από τη διαρκή μελέτη, την ανάλυση των διεθνώς επιτυχημένων e-commerce projects και την ανάγκη μας να υπηρετούμε τα συμβόλαιά μας με τους e-επιχειρηματίες που μας εμπιστεύονται υιοθετούμε και εφαρμόζουμε όλα τα “δώρα” της τεχνολογίας.

Personalized Experience

Η εμπειρία των πελατών είναι πάντα το σημείο καμπής των επιχειρήσεων και η εξατομίκευση είναι κάτι που μετατρέπει τους απλούς επισκέπτες/χρήστες σε πιστούς πελάτες.‎

Σύμφωνα με την πρόσφατα δημοσιευμένη έρευνά μας, ένας από τους κυρίαρχους λόγους επαναληπτικής επισκεψιμότητας είναι η προηγούμενη εμπειρία αγοράς. Η εξατομίκευση προσφέρει μοναδική εμπειρία πλοήγησης, όποια συσκευή και αν χρησιμοποιούν στην αγορά.

Ιf it’s about market dominance start with the obvious. Start with TECHNOLOGICAL INNOVATION.Το Contextual Marketing αποτελεί ένα online μοντέλο marketing βάσει του οποίου ο user εκτίθεται σε στοχευμένη διαφήμιση και/ή περιεχόμενο. Η διαφήμιση αυτή «χτίζεται» βάσει των αναζητήσεών του και, γενικότερα, βάσει της συμπεριφοράς πλοήγησής του (browsing behavior). Έτσι, το Contextual Μarketing παρέχει τη δυνατότητα δημιουργίας μιας ιδιαίτερα εξατομικευμένης εμπειρίας σε κάθε πελάτη που αλληλοεπιδρά με την online επιχείρησή σας, σε ατομικό επίπεδο. Μια προσωποποιημένη απόκριση της σελίδας σας κάνει τον πελάτη σας να αισθάνεται πολύτιμος, σεβαστός, ξεχωριστός. Αυτό αυξάνει επίσης τις αλληλεπιδράσεις, την ικανοποίηση και τελικά τις πωλήσεις σας.

Ιf it’s about market dominance start with the obvious. Start with TECHNOLOGICAL INNOVATION.Ένα εξαιρετικά σχεδιασμένο e-shop, που προορίζεται να δώσει μια εξατομικευμένη εμπειρία στους πελάτες, είναι ένας καλός τρόπος για να φέρετε περισσότερους πελάτες στην πόρτα σας. Η πλατφόρμα μας είναι μοναδικά σχεδιασμένη για να “υποδέχεται” κάθε εξέλιξη της τεχνολογίας και να βελτιώνει την εμπειρία αγοράς.

Voice Search

‎Με τη φωνητική αναζήτηση οι καταναλωτές/χρήστες τείνουν να υιοθετήσουν έναν νέο τρόπο αγορών. Η ευκολία από τις μικροεφαρμογές φωνητικής ενεργοποίησης προκαλούν αναταραχές στον κλάδο του e-commerce διαχωρίζοντας ουσιαστικά τους innovative e-retailers από τους “ξεπερασμένους”.

Ιf it’s about market dominance start with the obvious. Start with TECHNOLOGICAL INNOVATION.

Η Samsung Bixby, η Apple Siri, ο Βοηθός Google, η Amazon Alexa αναμφίβολα δείχνουν το δρόμο.

‎Με ‎‎τη φωνητική αναζήτηση‎‎, οι αγορές θα πάρουν μια νέα κατεύθυνση. Όσο περνάει ο χρόνος και η ευαισθησία και κατανόηση του αλγορίθμου βελτιώνεται, τόσο το αποτέλεσμα αναζήτησης θα είναι πιο ακριβές και σχετικό με αυτό που ζήτησε ένας πελάτης.‎

Στην Plushost, η φωνητική αναζήτηση είναι μια state of the art application. Τα ακαριαία και ακριβή αποτελέσματα είναι ήδη εδώ, αλλάζοντας την εμπειρία αναζήτησης, “κόβοντας δρόμο” στην πορεία του καταναλωτή προς την αγορά.

Τεχνητή Νοημοσύνη και Έξυπνες Υπηρεσίες‎

‎Ο αντίκτυπος της Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) στους διάφορους επιχειρηματικούς τομείς είναι αδιαμφισβήτητος και το e-commerce δεν αποτελεί εξαίρεση. Η Τεχνητή Νοημοσύνη μπορεί να ανιχνεύσει τις προσδοκίες ενός πελάτη σαρώνοντας τη συνολική συμπεριφορά από το ιστορικό των αγορών του και των διαδράσεών του.

‎Η Τεχνητή Νοημοσύνη και οι Έξυπνες Υπηρεσίες μπορούν να βοηθήσουν τους e-επιχειρηματίες να ανταποκριθούν στους χρήστες τη στιγμή ακριβώς που αυτός “βάζει το πόδι του” μέσα στο e-shop.

Ιf it’s about market dominance start with the obvious. Start with TECHNOLOGICAL INNOVATION.

Οι πελάτες αυτές τις μέρες προσβλέπουν στη φευγαλέα και ταχεία ανταπόκριση, και χωρίς τεχνητή νοημοσύνη δεν μπορεί κανείς να αντιμετωπίσει αυτό το μείζον ζήτημα. Τα ‎‎chatbots‎‎ μπορούν έτσι να παρέχουν όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες στους πελάτες ανάλογα με τις ατομικές ανάγκες των πελατών, δίνοντάς τους μια αστραπιαία εμπειρία.‎

Το σημαντικό που προσφέρει η Oμάδα μας στον e-επιχειρηματία που θα μας εμπιστευθεί είναι ότι θα βρίσκεται ΠΑΝΤΑ ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό του στην υιοθέτηση όλων εκείνων των τεχνολογιών που θα τον ξεχωρίζει στα μάτια του καταναλωτή. Στα εργαστήριά μας, κάθε νέο “γυαλιστερό” τεχνολογικό επίτευγμα, παραμετροποιείται και “κατεβαίνει” έτσι ώστε να υπηρετήσει τις ανάγκες του e-shop για το οποίο σχεδιάζεται. Οι εξελίξεις της τεχνολογίας είναι ραγδαίες. Το σημαντικό είναι να μην αφήσετε καμία από τις ευκαιρίες που οι ανακαλύψεις αυτές δίνουν στην ανάπτυξη του e-business σας.

Ο σύμμαχός σας σε αυτό τον αγώνα για διατήρηση της κορυφής έχει όνομα και βραβευμένη αξιοπιστία. Η βράβευσή μας στα e-volution awards 2022 για την τεχνολογική καινοτομία του e-click.gr είναι μόνο μια μικρή απόδειξη της προσαρμοστικότητας και του επαγγελματισμού των ομάδων έργου μας.

Εσείς, σε μια εποχή που το ημερολογιακά «περσινό», είναι τεχνολογικά «προπέρσινο», πού θα εμπιστευθείτε τη διαρκή εξέλιξη του e-shop σας;

Επικοινωνήστε μαζί μας