fbpx

69 τρόποι για να οδηγήσετε το e-shop σας στην κορυφή, ΕΝΑ agency

Το 2023 έφερε πολλά και μεγάλα γεγονότα, όπως εξάλλου κάθε χρονιά. Στα πιο σημαντικά για την ανθρωπότητα αναμφίβολα συγκαταλέγεται η «έκρηξη» της Τεχνητής Νοημοσύνης που ήδη αλλάζει την καθημερινότητά μας.

Όταν ένα από τα πιο σημαντικά για την ανθρωπότητα θέματα αγγίζει το επαγγελματικό αντικείμενό σου αισθάνεσαι ότι πρέπει να «σηκώσεις κεραίες» και να μην αφήνεις τίποτα να σε ξεπεράσει. Η ψηφιακή τεχνολογία, μέσω της Τεχνητής Νοημοσύνης και οι εφαρμογές της σε όλο το φάσμα των ανθρωπίνων δραστηριοτήτων -και στο εμπόριο- αποτελεί την μια από τις παρακαταθήκες  του 2023. Στην αφετηρία του νέου έτους έχουμε στις αποσκευές μας κάτι μοναδικό. Ας δούμε τί είναι αυτό το μοναδικό.

Το 2023 συμμετείχαμε σε 4 διαγωνιστικούς θεσμούς.

Στα Growth Hacking Awards, στα Loyalty Awards, στα UX/CX Awards και τέλος στα eVolution Awards. Μέσα στον χρόνο αυτό, 69 φορές κάποιο βραβείο έφτασε στα χέρια μας.

Έντεκα(11) υποψηφιότητές μας βραβεύθηκαν στα Growth Hacking, οκτώ(8) στα Loyalty Awards, δεκαεπτά(17) στα  UX/CX Awards και τριανταδύο(32) στα e-volution Awards. Όλες αυτές οι βραβεύσεις μάς έφεραν τρία(3) Agency of The year και τον άτυπο τίτλο της πιο πολυβραβευμένης εταιρίας στο e-commerce το 2023. Το Agency of the Agencies.


Τελετή Βράβευσης e-Volution Awards 2024

 

Στην Plushost παραμένουμε μοναδικά κορυφαίοι, όχι επειδή κατακτήσαμε αυτό τοv κορυφαίο τίτλο, αλλά επειδή:

  • είμαστε οι μόνοι που παρέχουμε ολιστικές υπηρεσίες στον επιχειρηματία του e-commerce. Έτσι όλα τα επιμέρους θέματα «τρέχουν» ταυτόχρονα, επιλύονται αρμονικά και διαλειτουργούν άψογα. Δεν υπάρχει μεταφορά ευθυνών σε τρίτους και ο επιχειρηματίας ξέρει ότι έχει έναν συνεργάτη που είναι καθολικά υπεύθυνος για το project, χωρίς ο ίδιος να πρέπει να γίνει προγραμματιστής, digital marketer, A.I. expert κλπ.

 


Τελετή Βράβευσης UX/CX Awards 2023 / Agency of The Year

 

  • όλα μας τα projects έρχονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από hard core e-commerce businesses. Κάτι που μας καθιστά μοναδικούς στην κατανόηση του ίδιου του business. 25 χρόνια τώρα δεν κάνουμε ΤΙΠΟΤΑ άλλο από το να υποστηρίζουμε με το μοντέλο 360 e-commerce business by plushost επιχειρηματίες με κύρια ή και αποκλειστική πηγή εσόδου τους το ψηφιακό κανάλι. Ο χρόνος απόκρισής μας δεν περιορίζεται απλά στο «τώρα» όπως απαιτεί το «γρήγορο» και απαιτητικό λιανεμπόριο. Όταν η επιχείρηση είναι ψηφιακή, οι αντιδράσεις ΠΡΕΠΕΙ να κινούνται στο «χθες». Στην Plushost  έχουμε σχεδιάσει τους μηχανισμούς ώστε οι χρόνοι απόκρισης και κάλυψης κάθε ανάγκης να είναι κάτω από το 1/10 από τους κρατούντες χρόνους στην αγορά. Και είμαστε οι μόνοι που δεσμευόμαστε για αυτό με σχετικές ρήτρες στο συμβόλαιό μας. Δεν είναι θέμα μόνο ικανοτήτων ή γνώσεων. Είναι θέμα μοντέλου. Κάθε μέρα που εσείς πουλάτε περισσότερα, κάθε μέρα εμείς ενισχύουμε τη σχέση μας μαζί σας και το word of mouth που θα μας φέρει το επόμενο συμβόλαιο. Τόσο απλά.

 


Τελετή Βράβευσης Growth Hacking Awards 2023 / Agency of The Year

 

  • Έχουμε υιοθετήσει από τη διεθνή πρακτική Μηχανισμούς Ελέγχου ώστε κάθε λεπτό να μπορείτε να ελέγξετε κάθε πτυχή της δράσης μας. Έχουμε σχεδιάσει και έχουμε θέσει στη διάθεση ΟΛΩΝ των συνεργατών μας το Robometrics. Σε έναν κόσμο που οι πληροφορίες έρχονται από κάθε κατεύθυνση και το «κοινό νόμισμα» απουσιάζει, οι έννοιες «στοχοθέτηση», «λογοδοσία» και «διαφάνεια» αποκτούν μεγαλύτερα αξία και κρισιμότητα για την αποτελεσματική λειτουργία μιας επιχείρησης. Η εφαρμογή αντλεί, επεξεργάζεται και οπτικοποιεί στοιχεία μέσα από την πλατφόρμα του ηλεκτρονικού σας καταστήματος για όλα τα δεδομένα και τα KPIs – Metrics που είναι κρίσιμα. Μέσα από το RoboMetrics, o επιχειρηματίας μπορεί να αντλήσει αναλυτικές πληροφορίες, κάθε είδους, στη βάση του τρέχοντος μηνός, του προηγούμενου αλλά και του αντίστοιχου της προηγούμενης χρονιάς για όλα, μέρος ή επιλεγμένα προϊόντα του. Μπορεί να παρακολουθήσει πληροφορίες για το stock του, το κόστος κάθε δράσης, περιθώρια κέρδους αλλά και για 247 ακόμα παραμέτρους. Τέλος,

 


Τελετή Βράβευσης Loyalty Awards 2023 / Agency of The Year

 

  • Μετά από 25 χρόνια απόλυτης εξειδίκευσης, αξία για εμάς έχουν οι ποιοτικές παράμετροι του κάθε project και όχι το πόσο μικρή η μεγάλη θεωρείται η επιχείρησή σας σήμερα. Είναι το «παιδί» σας κι ως τέτοιο χρήζει σεβασμού. Και αυτό δεν έχει να κάνει με το μέγεθος αλλά με το ότι καταφέρνουμε, από κοινού με τον επιχειρηματία, να χτίσουμε μια ταιριαστή -όχι ίδια- κουλτούρα, να συμφωνήσουμε τους στόχους, τις εμπορικές πρακτικές και όλα αυτά να τα υπηρετήσουμε με ευρύ πνεύμα. Αυτά τα ανακαλύπτουμε μαζί στα πρώτα κιόλας στάδια της επικοινωνίας μας. Και -πια- δεν πέφτουμε έξω. Για αυτό και έρχονται οι βραβεύσεις ανεξάρτητα από το πού βρίσκεται, ποιο είναι το μέγεθος ή το εμπορικό αντικείμενο του e-shop.

 

Το 2023 ήταν για τους συνεργάτες μας απολαυστικό επειδή η επιτυχία του ενός, πιστοποιούσε την επιτυχία του άλλου. Το «69» ως νούμερο έρχεται να συμβολίσει τη συμβολή μας σε μια απολαυστική χρονιά για τους συνεργάτες μας. Το Agency of the Agencies δεν θα υπήρχε αν δεν υπήρχαν οι επιχειρηματίες που μας εμπιστεύθηκαν. Σε αυτούς τους επιχειρηματίες οφείλουμε την κατάκτηση του Most Awarded Agency of the Year του 2023. Αυτή η επιτυχία, μας επιβραβεύει αλλά και μας πεισμώνει να γίνουμε ακόμα καλύτεροι, όχι για να κάνουμε τα βραβεία 70+, αλλά για να έχουμε την ευκαιρία να αναπτύξουμε νέες συνεργασίες μέσα στο 2024, με υγιείς επιχειρήσεις και μαζί να κατακτήσουμε μερικές ακόμα εμπορικές κορυφές. Πρώτα για τους συνεργάτες μας και αν είναι να έρθουν και τα βραβεία…καλώς να ορίσουν.

Θα είναι χαρά μας να έχουμε την ευκαιρία να σας παρουσιάσουμε την ομάδα, τις υπηρεσίες και το μοντέλο μας. Καλέστε μας στο 24310 31044 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας που ακολουθεί και θα σας καλέσουμε εμείς.

Προτείνουμε να διαβάσεις κι αυτά τα άρθρα:

Επικοινωνήστε μαζί μας