Ιούλιος 30 2012
Κατηγορία:
Κατασκευή e-shop
Σχόλια: Comments Off

Δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος

dhmiourgia-hlektronikou-katastimatos

Δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος – Τι πρέπει να κάνετε

Δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος είναι μία απλή υπόθεση αρκεί να γνωρίζετε και να έχετε καταλήξει σε κάποιες βασικές παραδοχές (πριν επιλέξετε κάποιον συνεργάτη για την κατασκευή e-shop). Μερικά από αυτά παραθέτουμε πιο κάτω:

Η προσπάθειά μας στη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος επικεντρώνεται όχι απλά στο να αρέσει αλλά να πουλάει το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Για την δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος θα πρέπει να ακολουθήσετε τις ίδιες διαδικασίες όπως και σε μία συμβατική επιχείρηση με φυσικό κατάστημα. Δηλαδή θα πρέπει να πάτε στην εφορία, στο επιμελητήριο, στο ταμείο εμπόρων, στον λογιστή κλπ.

Σε περίπτωση που ήδη έχετε επιχείρηση αρκεί να το κάνετε γνωστό στην εφορία ότι πρόκειται να πουλήσετε προϊόντα online (αυτό θα σας το πει καλύτερα ο λογιστής σας).

Στη συνέχεια θα πρέπει να πάτε σε μία τράπεζα και να κάνετε την αντίστοιχη αίτηση για δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος. Τόσο η τράπεζα όσο και εμείς μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε σε αυτό. Η τράπεζα θα σας δώσει ένα κωδικό (merchant id) όπου θα αντιστοιχηθεί με το ηλεκτρονικό σας κατάστημα (e shop) για να λαμβάνετε τις online πληρωμές από τους πελάτες σας.

Στη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος για τη διασύνδεση με τις τράπεζες και τους οργανισμούς πιστωτικών καρτών ώστε να γίνονται οι ηλεκτρονικές πληρωμές, χρησιμοποιούμε κυρίως τις εφαρμογές της EUROBANK, ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ALPHA Delta Pay και PAYPAL. Έτσι οι επισκέπτες του ηλεκτρονικού σας καταστήματος θα έχουν την ευκολία αφενός να κάνουν τις αγορές μέσω internet και αφ ετέρου να πληρώσουν με πιστωτική κάρτα.

Βέβαια, μπορείτε να λαμβάνετε online πληρωμές για τις αγορές των πελατών σας και μέσω τραπεζικού λογαριασμού ή αντικαταβολής ή είσπραξης από το κατάστημα ή ακόμη και μέσω της PayPal.

Έπειτα θα πρέπει να αποφασίσετε τι μορφή θέλετε να έχει το ηλεκτρονικό σας κατάστημα τόσο στον σχεδιασμό (web eshop design) όσο και στις λειτουργίες που θα έχει (web eshop development).

Σημαντικό για την δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος είναι να μελετήστε ποια προϊόντα θα βάλετε μέσα στο ηλεκτρονικό κατάστημα, ποια θα είναι τα κόστη αποστολής, τι προσωπικό χρειάζεστε (εάν χρειάζεστε) και τέλος σε ποιο κοινό θα απευθνθείτε για να έχετε επιτυχία στις online πωλήσεις και να είναι επιτυχημένη η δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος.

Κάνοντας όλα τα παραπάνω πρέπει να επιλέξετε την εταιρία για τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος. Καλώ θα ήταν προτού πάρετε την απόφαση να κάνετε μία ολοκληρωμένη έρευνα αγοράς. Εδώ μπορείτε πολύ σύντομα να δείτε γιατί πάνω από 200 επιχειρηματίες επέλεξαν την Plushost.gr για τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος.

Τα ηλεκτρονικά καταστήματα των πελατών μας είναι επιτυχημένα γιατί:

– Κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα δημιουργείται βάση των απαιτήσεων της αγοράς στην Ελλάδα.

– Κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα το βλέπουμε ως κάτι μοναδικό.

– Στην Plushost.gr έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα της αγοράς του ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ελλάδα.

– Είμαστε σε θέση να σας δώσουμε αξιόπιστες συμβουλές.

– Μπορούμε και παρέχουμε άμεση – αξιόπιστη τεχνική υποστήριξη.

– Διαθέτουμε ειδικευμένο προσωπικό στην ανάπτυξη της εφαρμογής για τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος.

– Μας χαρακτηρίζει ο επαγγελματισμός.

Δείτε πλήρης παρουσίασης των χαρακτηριστικών της προσφοράς μας για τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος και ζητήστε την προσφορά.

Μην παραλείψετε να δείτε σχόλια πελατών μας που συνεργάστηκαν με την Plushost.gr για τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος.

Δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος με εγγυημένο αποτέλεσμα – Δωρεάν Domain, Δωρεάν hosting, Χωρίς συμβόλαιο συντήρισης, τοποθέτηση στις μηχανές αναζήτησης

Κλείσιμο 

Περιοχή πελατών