fbpx

Συνέντευξη του ceo της Plushost Θανάση Καμέα στην εφημερίδα Καθημερινή

sinentefksi-tou-ceo-tis-plushost-thanasi-kamea-sthn-efimerida-kathimerini

Ο ceo της Plushost, Θανάσης Καμέας, αναλύει στην Καθημερινή (kathimerini.gr) για ποιους λόγους τα eshops που χρησιμοποιούν εφαρμογές της Τεχνητής Νοημοσύνης (Artificial Intelligence) διαθέτουν το συγκριτικό πλεονέκτημα εκείνο που συμβάλλει καθοριστικά στην αύξηση κερδών και τζίρων.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Θ. Καμέας περιγράφει στο άρθρο του με ποιους τρόπους η Τεχνητή Νοημοσύνη παρέχει μια συγκλονιστική εμπειρία για τον καταναλωτή χτίζοντας παράλληλα γερές βάσεις μεταξύ e-shoppers και brands. Τονίζει τη σημασία την οποία απέδωσε πολύ έγκαιρα η Plushost στην Τεχνητή Νοημοσύνη, αξιοποιώντας ένα κρίσιμο τεχνολογικό “momentum” του ψηφιακού μετασχηματισμού, εφαρμόζοντας νέες τεχνολογίες και εφαρμογές στα ηλεκτρονικά καταστήματα των πελατών της και παρέχοντας στους καταναλωτές έξυπνες και ενοποιημένες λύσεις που καλύπτουν ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών, το AllinOne 360 e-commerce. Ο ceo της Plushost αποκαλύπτει τα συστατικά της μαγικής συνταγής της επιτυχίας των eshops με τη χρήση της Τεχνητής Νοημοσύνης που συνίσταται στην αξιοποίηση των Big Data, στην προσωποποιημένη διαφήμιση, στη χρήση customer data, στο voice assistance (φωνητική βοήθεια) και στο Customer-Centric Visual Search (Πελατο-Κεντρική Οπτική Αναζήτηση).

Περισσότερες πληροφορίες στο άρθρο: https://www.kathimerini.gr/1081207/article/texnologia/diadiktyo/h-texnhth-nohmosynh-sto-e-commerce-hr8e-gia-na-meinei

Επικοινωνήστε μαζί μας