Προώθηση ιστοσελίδων – SEO

Για προώθηση ιστοσελίδων το SEO (Search Engine Optimization) είναι εκείνες οι σύγχρονες τεχνικές και διαδικασίες που χρησιμοποιούμε για την προώθηση ιστοσελίδων ώστε να επιτύχουμε την εμφάνιση ενός website σε μια υψηλή θέση στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης Google, Yahoo, Bing, MSN.

Η προώθηση του εταιρικού σας website και ηλεκτρονικού καταστήματος στις μηχανές αναζήτησης είναι η εικόνα της επιχείρησης σας στο διαδίκτυο. Κάθε λύση που προσφέρουμε εμείς στην Plushost.gr είναι μοναδική, γιατί    πιστεύουμε ότι και οι πελάτες μας είναι μοναδικοί και έτσι θα πρέπει να παραμείνουν. Για το λόγο αυτό σχεδιάζουμε για τον καθένα ξεχωριστά μοναδικές στρατηγικές SEO (search engine optimization) προώθηση ιστοσελίδων πετυχαίνοντας το επιθυμητό αποτέλεσμα φέρνοντας όσο το δυνατόν περισσότερα αποτελέσματα στην πρώτη σελίδα οργανικών αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης.

Το SEO προώθηση ιστοσελίδων είναι αρκετά πολύπλοκη διαδικασία που απαιτεί χρόνο και τεχνογνωσία. Δείτε με λεπτομέρειες τι είναι το SEO προώθηση ιστοσελίδων και ποιες είναι οι διαφορές του On site SEO από το OFF site SEO.


Τι είναι το SEO

Η προσπάθεια βελτίωσης της θέσης ενός ιστότοπου στο κατάλογο οργανικών αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης.

Δείτε περισσότερα

SEO πότε και πως

Η βελτιστοποίηση ενός website αρχίζει από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας του.

Δείτε περισσότερα

Στάδια του SEO

Βασικά στάδια αναλύσεις για να ξεκινήσει η βελτιστοποίηση του website στις μηχανές αναζήτησης.

Δείτε περισσότερα

Τι είναι το PageRank (PR)

Το PageRank (PR) είναι η βαθμολογία που βάζει η Google σε κάθε ιστοσελίδα και δείχνει  πόσο σημαντική και αξιόπιστη τη θεωρεί.

Δείτε περισσότερα

Τι είναι το On Page SEO

Το On Page SEO είναι η δομή που έχει φτιαχτεί ένα web site ώστε να κερδίσει καλύτερη σειρά κατάταξης στις μηχανές αναζήτησης.

Δείτε περισσότερα

Τι είναι το Off Page SEO

Το off Page SEO είναι η προσπάθεια να αποκτήσουμε εξωτερικά links προς την ιστοσελίδα μας που προέρχονται από άλλες ιστοσελίδες.

Δείτε περισσότερα

Ένα website – ηλεκτρονικό κατάστημα  για να έχει προοπτική να βγει μπροστά στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης θα πρέπει να έχει:

  • - καθαρό και σύγχρονο κώδικα
  • - εφικτούς στόχους, σωστή έρευνα για seo keywords
  • - αρκετό κείμενο και φρέσκο περιεχόμενο
  • - αρκετά ποιοτικά back links

Στην Plushost.gr ασχολούμαστε κυρίως με τα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης GoogleYahooBingMSN. Το search engine optimization ή SEO προώθηση ιστοσελίδων είναι μια διαδικασία που απαιτεί χρόνο. Η Google μεταβάλλει συνεχώς τους αλγορίθμους της με μοναδικό σκοπό να δώσει καλύτερα αποτελέσματα στους χρήστες της.

Κλείσιμο 

Περιοχή πελατών