Ιούλιος 31 2012
Σχόλια: Comments Off

Συστάθηκε ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου, aka GR.EC.A

creca

Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου, aka GR.EC.A

Ανακοινώθηκε για πρώτη φορά επισήμως χθες, η σύσταση του Ελληνικού Σύνδεσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (Ε.Σ.Η.Ε.) – ή όπως συνηθίσαμε κιόλας να τον αποκαλούμε, GR.EC.A. (εκ του Greek eCommerce Association). Και λέω “συνηθίσαμε κιόλας”, γιατί η ανακοίνωση μπορεί να έγινε μόλις χθες, αλλά οι πρώτες συζητήσεις ξεκίνησαν στις αρχές του 2012, όταν με πρωτοβουλία ορισμένων προσώπων όπως του καθηγητή Δουκίδη από τοELTRUN και του Παναγιώτη Γκεζερλή, συναντήθηκαν περισσότεροι από 25 Έλληνες e-Tailers. Στην πρώτη εκείνη συνάντηση βρέθηκα με μεγάλη χαρά κι εγώ, εκπροσωπώντας το Days4u.gr.

Τί είναι ο GR.EC.A.;

O GR.EC.A. φιλοδοξεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ελληνική αγορά με κύριο στόχο την διάδοση του ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ελλάδα (αλλά όχι μόνο), την εκπαίδευση των μελών και φίλων του Συνδέσμου για θέματα e-commerce, digital marketing κ.α., την στήριξη των μελών του, την προάσπιση των συμφερόντων του κλάδου και φυσικά το networking μεταξύ εταιρειών και φορέων του χώρου με στόχο την καλύτερη επικοινωνία και την προώθηση συνεργειών και συνεργασιών.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε εδώ: http://iheartdigital.gr/2012/07/greek-ecommerce-association-launch/

Εμπιστευτείτε την εμπειρία της Plushost.gr για να αποκτήσετε ηλεκτρονικό κατάστημα. Δείτε τα χαρακτηριστικά της προσφοράς μας για την κατασκευή e shop.

Κλείσιμο 

Περιοχή πελατών